s.v. A.o.S. Future League

De A.o.S Future League is er voor kinderen geboren in 2015 tot en met 2018 (vanaf 4 jaar). 

Klik hier om je aan te melden voor de proefles van 30 augustus!

Schrijf je nu in!

Binnen de A.o.S. Future League gaan we je verder begeleiden in het ontdekken van het voetbal. Door jouw leergierigheid en enthousiasme kunnen we niet snel genoeg alle voetbaltechnieken mee gaan geven. Hierdoor heb je in een later stadium van het voetballen een grote voorsprong op voetballers/sters die dit niet hebben gedaan! Wij gaan je trainen op het gebied van:

  • Skills
  • Dribbelen (baas over de bal)
  • Passeer en schijnbewegingen
  • Traptechniek

Aangezien de concentratie en spanningsboog nog niet heel groot is binnen deze groep, zullen we tussendoor ook allemaal andere spelvormen doen waardoor je:

  • Sneller wordt
  • Leert mikken
  • Kort voetenwerk krijgt
  • Coördinatie verbetert

Binnen de A.o.S Future League kunnen 64 kinderen deelnemen.

Voor het nieuwe seizoen zijn we voornemens om de trainingen op een gevarieerde manier aan te bieden. Hier moet u vooral denken aan trainen op verschillende ondergronden. Het trainen op verschillende ondergronden staat symbool voor de visie van de club, de verschillende ondergronden zullen zand, kunstgras, asfalt, zaal en gras zijn. Wij denken dat je op diverse manieren vaardigheden kunt leren. Zo laten we de spelers daadwerkelijk op de straatstenen voetballen, in de zaal, op zand maar ook op gewoon gras. Dat laatste klinkt als heel normaal, maar we zijn tegenwoordig al min of meer gewend om alleen nog op kunstgras te spelen. Hoe meer je op verschillende ondergronden speelt, des te beter je jezelf ontwikkelt. Een jonge Braziliaanse voetballer voetbalt op straat, op gras, op zand, die leert daardoor met al die omstandigheden omgaan en hij ontwikkelt een goed gevoel van de verschillen. De oneffenheden van de ondergrond zorgen ervoor dat je meer moet corrigeren en dat de controle, lichaamsbalans en motoriek worden verbeterd. Zo zijn de bal maten ook een onderdeel van differentieel leren. Door spelers simpelweg te leren met verschillende omstandigheden om te gaan, denken we dat we de spelers beter kunnen opleiden en creatiever kunnen maken. Bovendien, als een F-pupil met bal maat 5 gaat spelen, komt die bal soms bijna tot zijn knieën. Daar kan hij niet optimaal mee uit de voeten. Daar komt bij dat je erg veel gevoel aan de bal moet hebben, indien je met een heel kleine bal speelt. Het raakvlak van die bal is veel kleiner, dus je handeling moet veel preciezer zijn dan bij een grote bal. Dus kun je het met een kleine bal, wordt het straks met een grote bal makkelijker. Maar in eerste instantie gaat het gewoon om de verhoudingen. We passen veld- en doelgrootte aan met het oog op de leeftijd en de lengte.

Programma seizoen 2022-2023

De kinderen uit geboortejaar 2017 – 2018 (4 jaar)
- Trainen eenmaal per week*
- Spelen 1x in de 2 weken een wedstrijd in het weekend
*Training wordt gehouden op de Dinsdag 16:15 tot 17:30

De kinderen uit geboortejaar 2015 – 2016
- Trainen twee keer per week*
- Spelen 1x per week een wedstrijd in het weekend
*Trainingen zijn op Dinsdag en donderdag 16:15 tot 17:30

Tijdens schoolvakanties wordt er niet getraind en zijn er geen wedstrijden.

Totale speelkalender

Kleding

Voor de kinderen van de A.o.S Future League is clubkleding verplicht. Het trainingspak en rugtas wordt eigendom van de kinderen! Het voetbaltenue is eigendom van s.v. A.o.S! De spelers dienen scheenbeschermers en voetbalschoenen te dragen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de s.v. A.o.S Future Leauge bedragen:
- De kinderen uit geboortejaar 2017 – 2018 (4 jaar) € 155,00 (excl. €25,- inschrijfkosten)
- De kinderen uit geboortejaar 2015 – 2016 € 195,00 (excl. €25,- inschrijfkosten)

Afgelastingen

Evt. afgelastingen vanwege veiligheid voor de kinderen wordt tijdig gecommuniceerd

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram