Academy of Sport

Voetbalschool

De A.o.S voetbalschool / voetbalacademie is erop gericht om iedereen op zijn/haar gewenste niveau zich verder te laten ontwikkelen. Onze aanpak is op maat gemaakt en per leeftijd/niveau ingericht. Door middel van een moderne trainingsmethodiek waar alle voetballers/sters gevolgd en gemonitord worden kunnen wij gerichter trainen op aspecten die voor jou belangrijk zijn. Voorbeelden zijn dribbelen, aannames of passing. Maar ook coördinatie, stabiliteit of wendbaarheid vinden wij ontzettend belangrijk. Dit zullen wij in allerlei spelvormen terug laten komen in onze trainingen. Deze aspecten zijn in het hedendaagse voetbal van cruciaal belang.

Bij alleen de voetbal-skills stopt het niet voor ons, wij willen voetballers/sters ook persoonlijk laten ontwikkelen. Dit doen wij door jullie mee te laten denken, bewustwording creëren en zelfvertrouwen te krijgen. Met veel plezier en inzet krijgen de voetballers/sters training in kleine groepen onder leiding van toptrainers.  

Onze trainers maken voetballers/sters completer op zowel individueel niveau als in teamverband! Dit begint bij het creëren van de juiste instelling, deze bepaalt hoe je naar jezelf, je kwaliteiten en vaardigheden kijkt. Een op groei gerichte instelling gaat ervan uit dat je je vaardigheden kunt ontwikkelen en dat trainen hierin bijdraagt! Dit in combinatie met de juiste motivatie kan je je als voetballer/ster onderscheiden.

Speel je al in de hoofdklasse of hoger en wil jij kijken waar jouw plafond ligt, dan is ons Elite trainingsprogramma iets voor jou. Op hoge weerstand gaan we jou trainen, in kleine groepjes van gelijkwaardig niveau gaan we met jou aan de slag. Ook hier is het monitoren van jou als speler weer de tool om te meten waar jij je focus op moet leggen. Buiten alle specifieke voetbaltrainingen gaan we ook trainen op stabiliteit, coördinatie en wendbaarheid. Hierdoor word je een completere voetballer wat in het hedendaagse voetbal een vereiste is. Wij zien dit als essentieel onderdeel binnen onze programma’s.

De voetbalschool is er voor voetballers/sters in de leeftijd van 4 jaar en ouder. We verdelen de voetballers/sters in verschillende groepen naar leeftijd en niveau.


 Locatie Uithoorn

Kijk voor de mogelijkheden in Uithoorn

Sportpark Randhoorn, Randhoornweg 100, 1422 NE UITHOORN


Locatie Diemen

Kijk voor de mogelijkheden in Diemen

Sportpark SV Diemen, Sportlaan 13, 1111PX, DIEMEN

The Future: 

Ben jij 4 tot en met 6  jaar en wil jij graag leren voetballen? Dan gaan wij je binnen onze Future groep verder begeleiden. Door jouw leergierigheid en enthousiasme kunnen we niet snel genoeg alle voetbaltechnieken mee te geven. Hierdoor heb je in een later stadium van het voetballen een grote voorsprong op voetballers/sters die dit niet hebben gedaan! Wij gaan je trainen op het gebied van:

 • Skills
 • Dribbelen (baas over de bal)
 • Passeer en schijnbewegingen
 • Traptechniek

Aangezien de concentratie en spanningsboog nog niet heel groot is binnen deze groep, zullen we tussendoor ook allemaal andere spelvormen doen waardoor je:

 • Sneller wordt
 • Leren mikken
 • Kort voetenwerk
 • Coördinatie

Zien de trainers dat jij al verder bent in je ontwikkeling dan zullen we je doorschuiven naar de Football Academy.

Football Academy:

Voor alle voetballers/sters vanaf 6 jaar die voetballen als grote passie hebben en verder willen worden begeleidt. Deze is gericht op jouw individuele ontwikkeling. Het is een illusie om van iedereen een profvoetballer te maken, maar wat is er mis met iedereen te gaan trainen en begeleiden naar het niveau waar zij willen acteren. Onze trainers zijn jouw handvatten en bezitten over alle juiste trainingsmethodes om je hierbij te helpen.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij beschikt over de wil en het doorzettingsvermogen wij een betere voetballer(ster) van jou gaan creëren. Wij gaan aan de slag met o.a.:

 • Techniektraining links als rechts
 • Looptraining, coördinatie en conditie HIIT
 • Balcontrole, aanname en afwerking
 • Duelkracht

We gaan ook aan de slag met jou als persoon. Wij willen jouw passie voor het voetballen gebruiken om te kijken waar jouw lat ligt. We willen je met meer zelfvertrouwen laten verschijnen zowel binnen als buiten de lijnen. Ook gaan we aan de slag met jouw discipline, zonder dit kan je namelijk niet alle taken goed uitoefenen. We leren je dat fouten maken niet erg is, dat doen we allemaal, maar hoe ga je met je fout om en deze te leren herstellen.

Heb jij het talent, drive en wil jij richting de TOP, dan zullen de trainers jouw door laten stromen naar de Elite Academy

Elite Academy:

“Ready to show your dreams!”

We gaan hier aan de slag om jouw specifieke kwaliteiten en voorkeuren te verbeteren met speciale trainingen voor verdedigers, middenvelder, aanvallers op de vleugels en centrumaanvallers. Ook maken we van jou een completere voetballer in alle facetten.

 • Trainingen onder een hoge intensiteit
 • Wij leren jouw onder druk presteren
 • Leren je omgaan met treurmomenten
 • Hoge weerstand vormen bij 1 tegen 1 en 2 tegen 2
 • Maken een sterker lichaam
 • Gaan je handelingssnelheid omhoog gooien
 • Leren je vooruit kijken op het veld
 • “Never give up! Will it be easy? No, but will it be worth? Absolutely!”

We trainen binnen de Elite Academy op top niveau, het is dus hard trainen, pijn lijden en weer doorgaan. Dit alles om een betere voetballer(ster) te worden.

Het plezier zit hem in voor en na de training voldoende want buiten het feit dat we ontzettend hard trainen om een topvoetballer te worden vinden we het spelletje gewoonweg ook heel leuk. Ook de trainers trappen graag voor en na de training nog een balletje mee.

Doelstelling

De motorische ontwikkeling bevorderen. De voetballers/sters leren zijn eigen lichaam kennen en leert zijn/haar lichaam op een andere manier te gebruiken. De voetballer/ster wordt sportiever en soepeler. Het kind komt in aanmerking met een groot en gevarieerd aanbod in bewegingsoefeningen. Door het ruime aanbod van verschillende oefeningen en beweegmogelijkheden, zullen zij een betere motorische opvoeding ontvangen. Het kind leert samenwerken met anderen kinderen en trainers. Zodat zij niet alleen individueel groeien, maar ook in teamverband! De voetballer/ster gaat zijn eigen grenzen ontdekken, deze leren kennen en waar mogelijk verleggen. De voetballer/ster leert zelfvertrouwen te ontwikkelen, wordt sterker, creatiever  en initiatiefrijker waardoor zij kunnen acteren op het niveau waaraan zij gewaagd zijn.

 • Op eigen tempo het gewenste niveau te laten halen.
 • Passie “de onbewuste drijfveer om het maximale uit jezelf te halen”.
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen “de overtuiging in jezelf om iedere denkbare taak dan ook succesvol uit te kunnen voeren”.
 • Discipline “de bereidheid en het vermogen om alle benodigde taken uit te voeren om je ultieme droom te bereiken”.
 • Professionaliteit kweken zoals het presenteren, organiseren en communiceren op een wijze die waarde geeft aan wat we doen.

Missie

Voetballers/sters zich breed laten ontwikkelen, door middel van bewegen op eigen niveau. Een combinatie van plezier, inzet en een positieve mindset. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn/haar niveau verder ontwikkeld. Voetballers/sters sterker, creatiever, initiatiefrijker en vol zelf vertrouwen ontwikkelen waardoor zij kunnen acteren op het niveau waaraan zij gewaagd zijn. Voetballers/sters uitdagen om op elk niveau het beste uit zichzelf te halen, individueel en in team verband. “work hard play hard”. Zowel binnen als buiten het veld spelers en speelsters leren om respectvol met elkaar om te gaan, verantwoording te nemen en om te gaan met emoties. Dit door ervaringen vanuit het pedagogische werkveld.

Kerndoelen

 • Algemene groei van zowel het individu als van de groep
 • Iedereen laten trainen op het gewenste niveau
 • Zelfverbetering van het individu en teamplayer
 • Verbetering van de 5 fysieke basisvaardigheden “klusk”
 • Optimale ontwikkeling via het ASM model


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram