Voetbalschool

Voor alle voetballers/sters vanaf 7 jaar die voetballen als grote passie hebben en verder willen worden begeleidt. Deze is gericht op jouw individuele ontwikkeling. Het is een illusie om van iedereen een profvoetballer te maken, maar wat is er mis met iedereen te gaan trainen en begeleiden naar het niveau waar zij willen acteren. Onze trainers zijn jouw handvatten en bezitten over alle juiste trainingsmethodes om je hierbij te helpen.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij beschikt over de wil en het doorzettingsvermogen wij een betere voetballer(ster) van jou gaan creëren.
We gaan ook aan de slag met jou als persoon. Wij willen jouw passie voor het voetballen gebruiken om te kijken waar jouw lat ligt. We willen je met meer zelfvertrouwen laten verschijnen zowel binnen als buiten de lijnen. Ook gaan we aan de slag met jouw discipline, zonder dit kan je namelijk niet alle taken goed uitoefenen. We leren je dat fouten maken niet erg is, dat doen we allemaal, maar hoe ga je met je fout om en deze te leren herstellen.

Dit seizoen bestaat de voetbalschool uit 3 cyclussen van 9 trainingen (€135,- per cyclus) waarbij elke cyclus een paar speciale aandachtspunten krijgt waar wij op gaan trainen. Dit zullen aandachtspunten zijn op het gebied van motorische ontwikkeling, technisch ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

  • Motorisch - o.a. coördinatie, snelheid en stabiliteit
  • Technisch - o.a. Aannames, passen, dribbelen en afwerken
  • Persoonlijk - o.a. Zelfvertrouwen, tactische tips en plezier!

Het seizoen zullen wij afsluiten met een einddag waarin we extra zullen uitpakken om er een geweldig voetbalfeest van te maken.

Kleding:
Net als afgelopen half jaar hebben wij geen verplichting op de kleding dit seizoen. Wel is het mogelijk om kleding te bestellen bij ons. Met onze mooie deal met Nike kunnen wij jullie een mooie aanbieding doen!
Voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@academyofsport.nl

Inschrijfgeld: Ook dit jaar hebben wij het weer voor elkaar kunnen krijgen om GEEN inschrijfgeld te rekenen.

Alle kinderen worden naar niveau en leeftijd ingedeeld. De training start om 10:00 en eindigt om 11:30.

Meld je aan!

Locatie: Sportpark SV Diemen, Sportlaan 13, 1111PX, DIEMEN

Missie

Voetballers/sters zich breed laten ontwikkelen, door middel van bewegen op eigen niveau. Een combinatie van plezier, inzet en een positieve mindset. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn/haar niveau verder ontwikkeld. Voetballers/sters sterker, creatiever, initiatiefrijker en vol zelf vertrouwen ontwikkelen waardoor zij kunnen acteren op het niveau waaraan zij gewaagd zijn. Voetballers/sters uitdagen om op elk niveau het beste uit zichzelf te halen, individueel en in team verband. “work hard play hard”. Zowel binnen als buiten het veld spelers en speelsters leren om respectvol met elkaar om te gaan, verantwoording te nemen en om te gaan met emoties. Dit door ervaringen vanuit het pedagogische werkveld.

Kerndoelen

  • Algemene groei van zowel het individu als van de groep
  • Iedereen laten trainen op het gewenste niveau
  • Zelfverbetering van het individu en teamplayer
  • Verbetering van de 5 fysieke basisvaardigheden “klusk”
  • Optimale ontwikkeling via het ASM model


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram